Työt

Tässä asiakasreferenssejä ja poimintoja tekemistämme töistä.

pointti 3 16 kansi

Kymmenes tekemämme numero PHPOY:n asiakaslehdestä Pointista on ilmestynyt.

Asiakas: Pohjois-Hämeen Puhelin
Lue uusin Pointti: ISSUU: Pointti 3/2016

 

smart office

Suunnittelimme helsinkiläiselle tilitoimisto Smart Officelle logon, uudet responsiiviset ja hakukoneoptimoidut www-sivut sekä Facebook-mainoksen.

Asiakas: Tilitoimisto Smart Office
Tutustu tarkemmin: www.smartoffice.fi

Ähtäriläinen hygieenisiä lujitemuoviovia kansainvälisille markkinoille valmistava ja 50-vuotisjuhlavuottaan viettävä Muovilami Oy tilasi meiltä videon messu- ym. käyttöön. Videosta tehtiin sekä 1,5 minuutin että 3 minuutin versiot.

Asiakas: Muovilami Oy
Katso video:  https://youtu.be/Gx2K5rFrCRo

jytynsyyspaivat ahtarissa 2016

Etelä-Pohjanmaalla kun ollaan, pitää olla isoa! Ja iso tästä Ähtäri Zoolle suunnitellusta Virtual Zoon sisäänkäynnin kyltistä tulikin. Leveyttä on kaiken kaikkiaan komiat kahdeksan ja puoli metriä ja korkeutta parhaimmillaan kaksi ja puoli metriä.

Asiakas: Ähtäri Zoo

pointti 2 16 kansi

Uusin numero PHPOY:n asiakaslehdestä Pointista on ilmestynyt. Ilmettä on hieman uudistettu vastaamaan yhtiön uutta graafista linjaa. Pointtia olemme saaneet tehdä PHPOY:n kanssa jo yhdeksän numeroa vastaten juttujen kirjoittamisesta, haastatteluista, kuvauksesta sekä lehden taitosta/ilmeestä.

Asiakas: Pohjois-Hämeen Puhelin
Lue uusin Pointti: ISSUU: Pointti 2/2016

 

kivipiha logo 2016

Suomen Kivipiha Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva pihaurakointiin erikoistunut yritys. Yrityksen logo kaipasi uudistamista, joten tartuimme toimeen ja suunnittelimme heille uuden logon. Teemme yritykselle myös Google Adwords -kampanjasuunnittelua ja -optimointia.

Asiakas: Suomen Kivipiha Oy

  

hotellimesikammen ruokakuvaus

Hotelli Mesikämmen uudisti À la Carte -ruokalistansa (menun ulkoasu myös meidän käsialaa) helmikuussa. Uuden listan tiimoilta saimme päästää luovuutemme irti ja kuvata annokset – omasta mielestämme onnistuimme aika hyvin! Kuvauspäivän aikana pääsimme luonnollisesti myös maistamaan annoksia – voimme turvallisin mielin sanoa, että maistuu yhtä hyvältä kuin näyttää!

Asiakas: Hotelli Mesikämmen

  

jytynsyyspaivat ahtarissa 2016

Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty järjestää syyspäivät Ähtärissä 2016. Pääsimme suunnittelemaan tapahtumaa varten esittelysivun ja sähköisen ilmoittautumislomakeen. Lomakkeen tiedot mm. tallentuvat tietokantaan, josta järjestäjille voidaan ajaa ulos esimerkiksi aktiviteettikohtaiset osallistujalistat. Lisäksi suunnittelimme tapahtumalle lehtimainoksen.

Asiakas: Jyty Ähtärinseutu ry
Tutustu tarkemmin: www.ahtari.fi/jytynsyyspaivat

 

aarreranta www

Ähtärissä avattiin, kolmen sosiaali- ja terveysalan ammattilaisen toimesta, pieni ja kodikas lastensuojeluyksikkö Aarreranta. Mainostoimisto Uniikki suunnitteli Aarrerannalle esitteen sekä responsiiviset www-sivut.

Asiakas: Aarreranta
Tutustu tarkemmin: www.aarreranta.com

 

ahtarizookotielaintila banneri

Ähtäri Zoon yhteyteen aukeaa toukokuussa 2016 ainutlaatuinen Ähtäri Zoo Kotieläintila. Kyseessä ei ole mikä tahansa kotielänpiha, vaan jotain paljon spesiaalimpaa. Pääsimme suunnittelemaan tilalle logon, responsiiviset www-sivut, bannereita, tienvarsimainokset sekä printtimainontaa.

Asiakas: Ähtäri Zoo
Tutustu tarkemmin: www.ahtarizookotielaintila.fi

  

kesavirratsoi www

Virroilla järjestetään heinäkuussa 2016 korkeatasoinen ja huippuesiintyjillä ladattu musiikkijuhla KesäVirrat soi. Mainostoimisto Uniikki valittiin suunnittelemaan tapahtuman logograafinen ilme, julisteet, esite, käsiohjelmat sekä www-sivut

Asiakas: Virtain musiikkiyhdistys
Tutustu tarkemmin: www.kesavirratsoi.fi

  

asuntokamari www

Asuntokamari on ähtäriläinen yksityinen Suomen Kiinteistövälitysliiton laatuyritys. Suunnittelimme Asuntokamarille uudet responsiiviset www-sivut. Tulossa on vielä printtimateriaalia samalla uudistetulla ilmeellä.

Asiakas: Asuntokamari
Tutustu tarkemmin: www.asuntokamari.fi

 

hotellimesikammen inbeat juliste

Suunnittelimme Hotelli Mesikämmenelle hotellissa tammi-huhtikuussa 2016 Mesikämmen in beat -illoissa esiintyvät artistit koostavan julisteen. Julisteen lisäksi sama sapluuna toistui lehti-ilmoituksissa ja hotellin www-sivuilla

Asiakas: Hotelli Mesikämmen

 

ahtari lehti 2016

Yksi mielenkiintoisimmista töistämme on vuosittain ilmestyvä Ähtärin matkailutarjonnan yksiin kansiin pakkaava Ähtäri-lehti. Olemme erityisen tyytyväisiä tämän vuoden lehteen. Vuoden 2016 lehti on kolmas tekemämme Ähtäri-lehti, jonka jutuista, ilmeestä & taitosta vastaamme. Tuttuun tapaan, lehti ilmestyy sekä paperilla että verkossa.

Asiakas: Ähtärin Zoo Resort
Lue lehti: www.ahtarizoo.fi/lehti

 

privatehotels www

Private Hotels on suomalainen, yksityisten hotellien ryhmittymä. Saimme suunnitella heille uudet responsiiviset www-sivut.

Asiakas: Private Hotels
Tutustu tarkemmin: www.privatehotels.fi

 

jokkekoneistus www

Jokke Koneistus on monipuoliseen CNC-koneitukseen erikoistunut konepaja Ähtärissä. Suunnittelimme Jokke Koneistukselle esitteen, still-kuvista tehdyn esittelyvideon messukäyttöön sekä responsiiviset www-sivut. Esittelyvideo on myös upotettuna www-sivuille.

Asiakas: Jokke Koneistus
Tutustu tarkemmin: www.jokkekoneistus.fi

 

Suunnittelimme Finncontille 5:n roll-upin sarjan messu- ym. käyttöön. Kaikki samasta puusta, brändin mukaisella ilmeellä.

Asiakas: Finncont

 

Uusin ja erittäin mielenkiintoinen asiakkuutemme on Koillis-Satakunnan Sähkö. Suunnittelimme heille ensin painettavan esitteen sekä julisteen. Seuraavana vuorossa oli Powerpoint-yritysesittelyn suunnittelu – luonnollisesti samaa ilmettä mukaillen. Kuka tietää, ehkä yhteistyömme saa jatkoa...

Asiakas: Koillis-Satakunnan Sähkö

 

Pohjois-Hämeen Puhelin halusi uudistaa www-sivunsa. Uusia sivuja tehdessä tavoitteeksi asetettiin ilmeen raikastaminen, selkeä käyttöliittymä ja alusta riippumaton toimivuus. Mielestämme onnistuimme aika hyvin. Sivuilla näkyvät mainosbannerit ovat myös Uniikin käsialaa.

Asiakas: Pohjois-Hämeen Puhelin
Tutustu tarkemmin: www.phpoy.fi

Rakas naapurimme Ähtäri Zoo kuuluu myös pitkäaikaisiin asiakkaisiimme. Hotelli Mesikämmenen tavoin olemme tehneet Ähtäri Zoolle brandbookin, joka kiteytyy asiakaslupaukseen Siellä luonto kohtaa sinut. Uniikin käsialaa on myös eläinpuiston logo, www-sivut, suuri osa lehtimainonnasta sekä bannereista.

Asiakas: Ähtäri Zoo
Tutustu tarkemmin: www.ahtarizoo.fi

  

Mainostoimisto Uniikki on vastannut Ähtäri-lehden taitosta/ilmestää ja juttujen kirjoittamisesta sekä kuvaamisesta vuodesta 2014, kun lehti päätettiin uudistaa. Ähtäri-lehti ilmestyy niin paperi- kuin digiversiona.

Asiakas: Ähtärin Zoo Resort
Lue lehdet: 2015 ja 2014

 

Virtolaisen Finncontin ja Uniikin asiakassuhde on jatkunut vuodesta 2012. Yhteistyö aloitettiin www-sivujen suunnitelulla ja ajansaatossa sivuja on seurannut mm. hakukoneoptimointituotekuvaukset, lehtimainonta, ja tuote-esitteet

Asiakas: Finncont
Tutustu tarkemmin: www.finncont.com tai www.finncont.com/tuoteluettelo

 

Virroilta käsin toimivalle tilitoimisto Pauli Kivimäki Oy:lle suunnittelimme uuden logon ja lehtimainoksen.

Asiakas: Pauli Kivimäki Oy
Tutustu lisää: www.paulikivimakioy.fi

Hotelli Mesikämmen kuuluu Uniikin pitkäaikaisiin ja läheisiin asiakkaisiin, sijaitseehan toimistomme hotellin vanhassa orkesterikämpässä. Mesikämmenelle, tuttavallisemmin Meskarille, tekemiemme töiden ohjenuorana toimii vuonna 2011 tekemämme brändi- ja markkinointistrategia. Strategia sisältää yli 40-sivuisen brandbookin, jonka sisältö kiteytyy brändilupaukseen Luonnon oma hotelli. Kaikki tämän jälkeen tekemämme työ www-sivuista, ruokalistaan ja tienvarsimainokseen, pyrkii lunastamaan tuon lupauksen ja näin vahvistamaan yhdensuuntaista mielikuvaa asiakkaille.

Asiakas: Hotelli Mesikämmen
Tutustu tarkemmin: www.hotellimesikammen.fi

  

Suunnittelimme ja toteutimme Ähtäri Zoolle sekä uudelle Ähtärin Zoo Resort matkailuyhtiölle responsiivisen www-sivuston, joka avattiin alkuvuodesta 2015. Uusi sivusto pitää sisällään eläinpuiston lisäksi tietoa Ähtärin matkailutarjonnasta aina majoituksesta eri aktiviteetteihin. Sivusto sisältää myös ruotsin, englannin ja venäjän kieliversiot. 

Asiakas: Ähtäri Zoo & Ähtärin Zoo Resort
Tutustu tarkemmin: www.ahtarizoo.fi

Pohjois-Hämeen Puhelin eli PHPOY on pitkäaikaisin asiakkaamme ja yhteinen historia ulottuu aina vuoteen 2010. Vuosiin mahtuu paljon erilaisia caseja mm. www-sivut, www-pohjainen sopimuslomakejärjestelmä ja joulukalenteri, lehtimainontaa, bannereiden suunnittelua sekä laskujen mukana toimitettavien asiakastiedotteiden ja Pointti-asiakaslehden tekeminen.

Asiakas: Pohjois-Hämeen Puhelin
Tutustu lisää: www.phpoy.fi

  

Uniikin ja Ähtärin kaupungin yhteistyö on jatkunut jo vuodesta 2011. Homma aloitettiin logon ja www-sivujen suunnittelusta. Sittemmin on tullut tehtyä kaikenlaista lehtimainoksista, bannereihin ja messuosastoon sekä viimeisimpänä graafinen ohjeisto, jolla varmistetaan, että ilme ja brändimielikuva säilyy yhtenäisenä.

Asiakas: Ähtärin kaupunki
Tutustu tarkemmin: www.ahtari.fi

  

Suomen Kivipiha Oy:lle suunnittelimme ja toteutimme www-pohjaisen työaikaseurantajärjestelmän. Työntekijät kirjautuvat järjestelmään ja syöttävät tekemänsä työt lomakkeella. Palkanlaskenta puolestaan kirjautuu omalle sivustolle, josta he pystyvät katsomaan kunkin työntekijän tekemät ja järjestelmään kirjaamat työt.

Asiakas: Suomen Kivipiha

KARHUNKIERROS 149, 63700 ÄHTÄRI
PUH. 040 960 6000
INFO(at)UNIIKKI.NET