Palvelut

Markkinointiviestinnän tavoitteena on erilaistaa tuote tai palvelu kilpailijoista ja rakentaa brändiä eli johdonmukaista mielikuvaa kohderyhmän ajatuksissa. Tärkein väline siihen on brändi ja sen määrittävä brändistrategia.  Me Uniikissa ymmärrämme brändin merkityksen ja tiedämme kuinka brändi rakennetaan. Joten, jos haluat tehdä tuotteestasi/palvelustasi brändin, anna meidän auttaa sinua tehtävässä – tie voi olla pitkä, ehkä ajoittain jopa kivinen, mutta sen päässä odottaa palkinto.

Kurkista myös työnäytteitämme

Digi, digi, digi. Tänä päivänä kaikki on digitaalista ja jos et ole mukana vallankumouksessa, olet auttamattomasti ulkona. Palveluvalikoimaamme kuuluu kaikki digitaalisen median ratkaisut. Taidamme www-sivut, verkkokaupat, intra- ja extranetit, hakukoneoptimoinnin ja hakusanamainonnan, uutiskirjeet, sosiaalisen median sekä myös www-pohjaiset työkalut/sovellukset. Oikeastaan vain taivas on rajana toteutuksille – kerro mitä tarvitset, niin me mietimme parhaat ratkaisut sen toteuttamiseksi.

Kurkista myös työnäytteitämme

Vaikka digitaalinen media viekin aina vaan suuremman osan mediakakusta, ei se tarkoita sitä, että printti olisi kuollut. Lehtiä tipahtaa edelleen postiluukusta, mainoksia teipataan ikkunoihin ja ja käyntikortit vaihtavat omistajaa. Mekin olemme ihan rehdisti mainostoimisto, emmekä digitoimisto, koska hallitsemme webin lisäksi printin suunnittelun. Repertuaariimme kuuluu kaikki printtimainonta lehtimainoksen, esitteen, logon, käyntikortin tai ulkomainoksen suunnittelusta aina asiakaslehtien kirjoittamiseen ja taittamiseen.

Kurkista myös työnäytteitämme

KARHUNKIERROS 149, 63700 ÄHTÄRI
PUH. 040 960 6000
INFO(at)UNIIKKI.NET